Contact met je gids

Wil je graag een boodschap van je gids en inzicht krijgen in je huidige situatie? Wil je weten welke stappen je nu het beste kan zetten? Via intuïtief schrijven, ook wel automatisch schrift genoemd, kan ik contact leggen met je gids. Op deze wijze kan ik boodschappen voor je doorgeven.

Elk mens wordt begeleid door een hoofdgids, ook wel beschermengel genoemd. Daarnaast heb je vaak meerdere hulpgidsen. Je gids staat je bij in dit leven waar hij of zij kan en biedt je bescherming en hulp. Je gids is er altijd voor je. Hij kent je door en door en kan je daardoor goede adviezen geven. Hij weet de lessen die je wilt leren in dit leven en overziet het grotere geheel waar jij deel van uitmaakt. Over het algemeen zijn de boodschappen van je gidsen heel liefdevol. Ze opereren vanuit onvoorwaardelijke liefde en zullen je nooit veroordelen. Het leven is immers een leerschool. Gidsen moedigen je aan om lessen te leren en te groeien. Gidsen zullen nooit zeggen dat je iets moet doen, je hebt de vrije wil of je iets met de adviezen doet of niet.

Het is erg leuk om contact met je gidsen te hebben! Vaak hebben ze veel humor. Ze willen overigens niet altijd hun naam zeggen, dat vinden ze niet zo van belang. Het vergt wat oefening, maar iedereen kan dit leren.

Wil je een boodschap van je gids? Ik heb je geboortedatum en volledige naam nodig, en natuurlijk de vragen die je hebt.

Ben jij benieuwd wat je gids te vertellen heeft?

Het kwam diep binnen en ik voelde gelijk dat de inhoud resoneerde met waar ik op dat moment vragen over had”

Kom in contact

Neem contact met mij op met onderstaande formulier

Menu