Ervaringen

 

Met tranen in mijn ogen heb ik de afstemming die je gemaakt hebt gelezen.
Herkenning. Alsof je een gesprek hebt met iemand die me heel goed kent. Die me helemaal kan zien. Wat bijzonder. Ik las dingen die ik eigenlijk diep van binnen wel wist, maar die ik tot nu toe niet zoveel bestaansrecht gaf. Omdat ik van sommige dingen gewoon liever niet wilde dat het waar is :). Maar doordat het nu zo op papier staat – mag het er ineens zijn. Dat geeft ruimte. Eigenlijk zit de tekst vol dingen die me raken. Omdat ze als waar voelen, omdat ze zo dicht bij mijn hart lijken te liggen.
Heb zomaar het gevoel dat deze afstemming mooie dingen in beweging gaat zetten.”

– Suus-

Wat bijzonder!! We kennen elkaar helemaal niet en met enige schroom stuur ik dan toch vragen en foto’s van mijn dochter naar je op. En dan lees ik het resultaat van een gesprek tussen jou en haar en herken ik veel van haar in wat je schrijft!! Met name dat ze zich anders voelt en ook zo sensitief is, is 100% waar. Het lucht ook op te weten dat ze niet zoveel last heeft van de thuissituatie, maar (helaas) meer van school. En daar is de juf gelukkig nu mee aan de slag gegaan.
Dus jeetje, een heel bijzondere ervaring… Waarvoor heel veel dank!”

– Laura-

Met stijgende verbazing en bewondering heb ik de afstemming gelezen. Wat is het herkenbaar. Ongelooflijk zelfs. Het klopt werkelijk allemaal…

En het nu gaan leven…vind ik een leuke en mooie uitdaging”

-Elivia-

Een grote dankjewel voor de luisterkindsessie met Melle die je hebt willen doen. Het heeft me veel gebracht. Ten eerste twee interventies die we kunnen gaan toepassen waar wijzelf niet opgekomen zijn. Ten tweede omdat het zo’n vrolijk, liefdevol gesprek is geweest. Het helpt me om mijn beeld van mezelf als moeder positiever in te kleuren en daardoor denk ik meer ontspannen en flexibeler te reageren.
Bijzonder hoor om zo mee te maken en dankjewel voor de positieve energie die je erin hebt gestopt, ik kan me voorstellen dat de manier waarop jij contact maakt erg belangrijk is voor een liefdevolle afstemming. Dankjewel voor je integriteit hierin.”

– Frida-

Je bent een engel! Heel mooi, hoe het verhaal zich ontvouwt als een wandeling in de natuur. Eigenlijk geeft de wijsheid van mijn hogere zelf de inzichten die ik nodig had. Wat me zou helpen wordt helder uitgelegd en de informatie geeft veel nieuw enthousiasme om dingen op te pakken en anders te bekijken. Ik ben heel blij met je bijdrage, ik kan het zeker aanbevelen.”

– Chris-

Wat een vreselijk mooie afstemming over mijn zoon. Ben echt geraakt, want je omschrijft hem exact…ben sprakeloos. Zo bijzonder, zo treffend. Terwijl je mijn mannetje helemaal niet kent. Ik had echt tranen in mijn ogen!”

– Masja-

Carolien heeft voor mij geschreven met mijn gids. Ik zat nogal in een onzeker stuk over hoe verder met mijn werk. Het kwam diep binnen en ik voelde gelijk dat de inhoud resoneerde met waar ik op dat moment vragen over had. Ik heb tools gekregen om de juiste keuze te maken. Heel fijn om op deze manier support te krijgen.”

– Jacqueline-

Ronduit prachtig, ontroerend en liefdevol. En wat een mooie vorm dat jij erbij bent en we met elkaar praten! Wat mooi dat jij dit kan, wat een gave!”

-Berenice-

Voor mij voelt het heel goed en ook waar. Ik heb nieuwe inzichten gekregen hierdoor. Verdieping van bestaande inzichten. Ik ben je heel dankbaar. “

-Marc-

Dankjewel voor je lieve woorden! Ze zijn heel herkenbaar. Het goed leren voelen wat ik wil en nodig heb, te veel willen en het soms lastig vinden om mijn grenzen aan te geven. Ook wat mooie tips om mee verder te gaan. In ieder geval fijn om te horen dat ik wel op het goede pad zit. En op de een of andere manier raakte het stukje waarin naar voren kwam dat oma soms bij me is me ook wel. Fijn idee! Je woorden voelen voor een groot deel als bevestiging van de dingen waar ik mee bezig ben, zowel de richting die ik op ga als de dingen die ik beter wil leren. Ze geven me weer extra motivatie om daarmee door te gaan en mijn behoeften serieus te nemen. Heel erg bedankt!

– Sol-

Bedankt voor de prachtige afstemming! Veel tips! Ik ga hem printen en ergens ophangen, zodat ik regelmatig terug kan lezen als ik het nodig heb! Erg leerzaam voor mij.”

– Valerie-

Recht in mijn hart! Ik zit met tranen achter mijn bureau! Ik ga het thuis nog een keer rustig lezen. Tjee… ik ben er stil van.”

– Martine-

 

Iedereen draagt zijn eigen oplossingen bij zich.

Wil jij ook jezelf of je kind op een dieper niveau begrijpen?
Menu