Geboorteverwerking

De geboorte van een kind is een magisch moment. Juist de start van een nieuw mensenleven is een gevoelige periode, waarin indrukken en ervaringen extra hard binnenkomen.

Soms ontstaat er een trauma, dat invloed heeft op de ontwikkeling van kind tot volwassene. Ook voor de moeder kan de bevalling en de tijd erna een traumatische ervaring zijn. Niets geen roze wolk. Je kindje huilt veel of drinkt slecht en je voelt je oververmoeid.

Een luisterkind geboorteverwerking afstemming is gericht op de ervaringen die in de periode in de baarmoeder, de bevalling of kort na de geboorte zijn opgedaan, zowel bij het kind als de moeder. We kijken naar de invloed op het hier en nu en naar wat kan helpen.

De aanvraag voor een geboorteverwerking-afstemming kan worden gedaan vanaf het moment dat het kind 8 weken oud is. Eerder is niet verstandig, omdat het kind de overgang van de baarmoeder naar de ‘buitenwereld’ nog aan het verwerken is.

Vragen voor een geboorteverwerking-afstemming kunnen zijn:
  • Mijn kind had bij de geboorte een navelstreng om zijn nek. Kan dit doorwerken in zijn/haar verdere leven?
  • Mijn kind huilt heel erg veel. Heeft dit te maken met de geboorte?
  • Mijn bevalling was traumatisch en ik voel me schuldig over mijn stress van toen. Heeft dit invloed op de relatie met mijn zoon of dochter?
  • Ik voel me vaak heel alleen. Heb ik ooit een tweelingziel gehad, die het tijdens de zwangerschap van mijn moeder niet heeft gehaald?

De afstemming gebeurt op afstand. Er is geen ontmoeting nodig. Het kan direct via afstand oplossingen bieden.

Ben jij op zoek naar antwoorden of nieuwe inzichten?

Heel fijn om op deze wijze support te krijgen.”

Contact

Neem contact met mij op met onderstaand formulier

Menu