Kinderwens

Dit type afstemming is speciaal voor mensen met een kinderwens. Voor vrouwen die heel graag zwanger willen worden, maar waarbij een zwangerschap uitblijft. Misschien lukt het niet om zwanger te worden door een lichamelijke reden. Of wil het om onverklaarbare redenen maar niet lukken om een kindje te krijgen.

Soms zijn er miskramen. Het kan zijn dat je niet weet of je wel een ivf-traject in wil gaan. Of je denkt aan adoptie. Er zijn vrouwen die ooit een abortus hebben gehad en daar nu vragen over hebben.

Een luisterkind afstemming kinderwens kan inzicht geven waarom je kinderwens nog niet in vervulling is gegaan. Misschien moeten er eerst nog specifieke stappen worden gezet of zijn er andere onderliggende zaken die aandacht behoeven. Soms is er een zieltje aanwezig. Wat heeft het nodig om hier op aarde te komen? Waar mag er nog aan gewerkt worden in jullie relatie of jezelf? Ik doe geen voorspellingen of er kinderen komen in de toekomst. Er kan wel meer duidelijkheid komen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. En wat er nodig is om meer ruimte te creƫren.

Ik stem me af op jouw ziel, en eventueel die van je partner, en luister naar wat jij te vertellen hebt. Samen kijken we naar wat er speelt en wat er aan gedaan kan worden. Ik luister en zet alles voor je op papier.

Alles gaat op afstand. Je hoeft niet bij mij langs te komen of een tijdstip af te spreken waarop je klaar moet zitten.

Vragen voor een luisterkind-afstemming kunnen zijn:
  • Waarom lukt het niet om zwanger te worden? Medisch gezien zijn er geen oorzaken aan te wijzen. Is er iets dat energetisch in de weg staat?
  • Is er een zieltje dat mij als moeder heeft uitgezocht?
  • Moet ik mijn kinderwens loslaten? Ben ik te oud om kinderen te krijgen?
  • Ik heb toen ik 20 was een abortus ondergaan. Nu lukt het me niet om zwanger te worden en heb ik enorme spijt. Heeft het niet zwanger worden met de abortus te maken?
  • Waarom moet ik zoveel geduld hebben? Zijn er blokkades die ik eerst moet opruimen?
  • Ik heb al een paar miskramen gehad. Waarom?
  • Ik heb geen partner, maar wil wel graag kinderen. Kan ik dit ook alleen?
Ik help je graag met de vragen waar je zelf niet verder mee komt

Ronduit prachtig, ontroerend en liefdevol. Heel veel dank.”

Contact

Neem contact met mij op met onderstaand formulier

Menu