Mijmeringen

praktijk-zielscontact-contact-met-je-ziel-arnhem-luisterkind
Cadeautje van je ziel

We zijn als ziel hier naartoe gekomen op zoek naar ervaringen om ons te verrijken. Om te groeien. Maar soms vergeten we dat helemaal. We zijn druk met onze carrière, het vergaren van geld en aanzien, het sparen voor een nieuwe keuken of mooie reis. We zijn zo druk-druk-druk en we hebben het idee dat we zoveel moeten. Totdat je op een gegeven moment vastloopt. Je verliest je baan, je wordt ziek, je krijgt een burn-out of er gebeurt iets anders heftigs in je leven, waardoor je gedwongen wordt om een pas op de plaats te maken en eens even helemaal naar binnen te gaan. Ik geloof erin dat dit soort gebeurtenissen juist vaak cadeautjes van je ziel zijn om je weer op het goede pad te krijgen. Een uitnodiging tot reflectie.

Waar word jij nu echt gelukkig van? Wat heb jij te brengen aan de wereld? Wat wil jij diep van binnen met je leven?

wat-is-jouw-levensdoel-moedig-sprong-intentie-praktijk-zielsconatact-
Wat is jouw levensdoel?

Ieder mens komt op aarde met een bepaald doel. Het doel is altijd tweeledig. Aan de ene kant gaat het om de ervaringen die de ziel wil opdoen in dit leven, de inzichten die het wil verkrijgen, de lessen die het aan den lijve wil ondervinden en de angsten die het wil loslaten. Aan de andere kant gaat het om de bijdrage die de ziel wil leveren aan de wereld, aan het geheel. Deze bijdrage kan vele vormen aannemen.
De uitdaging van de mens is om met dat doel in contact te komen. Ben jij al bewust van de intentie van jouw ziel voor dit leven, op deze plek, in deze tijd? Een luisterkindafstemming kan meer helderheid geven.

Wat wil jij diep van binnen met je leven?

Ik heb nieuwe inzichten gekregen hierdoor”

Wil jij op de hoogte worden gehouden van Praktijk Zielscontact en nieuwe mijmeringen ontvangen?

Kom in contact

Neem contact met mij op via onderstaand formulier

Menu