Over Carolien

Carolien Loomans Luisterkind Praktijk Zielscontact

Mijn naam is Carolien Loomans. Ik woon in Arnhem en ben sinds 2010 moeder van een tweeling.

Na vele jaren vanuit mijn hoofd te hebben geleefd – met twee academische studies en een mooie carrière op erfgoedgebied-, ben ik het avontuur aangegaan om te gaan leven vanuit mijn hart.

De periode dat ik moeilijk zwanger werd, vormde hiertoe een katalysator. Bij dit proces ben ik energetisch begeleid en dat heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Vooral het contact dat met de zieltjes gelegd werd, al voordat ze geboren werden. En nu kan ik voor jou hierin iets betekenen!

Ik ben me gaan verdiepen in yoga, qi-gong, intuïtieve ontwikkeling en hoog sensitiviteit. Ik heb met energie leren werken en Reiki I en II gehaald. Van Diana Hendriks heb ik Intuïtief Schrijven geleerd, ook wel automatisch schrift genoemd. Het schrijven met gidsen heeft me enorm veel gebracht. Mijn leven is nu veel gelukkiger en meer in balans. Ook de CRKBO erkende opleiding tot Luisterkindwerker heb ik bij Diana Hendriks gevolgd. Door de opleiding is mijn intuïtie gesterkt. Ik weet nu hoe ik mensen op zielsniveau kan bereiken en verder kan helpen op hun pad. Mijn zielsmissie om andere mensen bij hun hart te brengen kan ik nu waarmaken. En dat vind ik prachtig!

Ik kan me voorstellen dat de manier waarop jij contact maakt erg belangrijk is voor een liefdevolle afstemming. Dankjewel voor je integriteit hierin.”

Kom in contact

Neem contact met mij op via onderstaand formulier

Menu